Sejr Copenhagen er en dansk designvirksomhed stiftet i 2009 af ægteparret Birgitte Sejrsen and Peter Aaholm.

Drømmen om at kreere elegante, tidløse taskedesigns i læder og at introducere dem for resten af verden, gjorde Birgitte og Peter til partnere, ikke bare privat men også professionelt. Et partnerskab, hvor Birgitte er hoveddesigneren bag alle Sejr Copenhagens kreationer, og hvor Peter er virksomhedens kommercielle drivkraft. Dermed gør han det muligt for alle andre at få del i det kreative talent, som han selv oplever hver dag på nærmeste hold i sin kone.

Alle Sejr Copenhagen’s designs, fra tasker til accessories, er skabt i Birgittes designstudie beliggende i Skibby, en kort, smuk køretur fra København. De naturskønne omgivelser inspirerer Birgitte til kun at anvende rå, naturlige og bæredygtige lædermaterialer på en enkel men dog stilet måde.

Birgitte er uddannet designer fra Margrethe-Skolen i København, hvor hun har skærpet sine håndværksmæssige egenskaber og sit designkoncept.

Før etableringen af Sejr Copenhagen arbejdede Birgitte som retsodontolog. På mange måder et ganske andet fag, men på nogle punkter er der ligheder; især når det kommer til det skarpe øje for detaljer.

Du vil opleve den gennemarbejdede og unikke detaljerigdom som et gennemgående element i alle Sejr Copenhagen’s kollektioner.